| Author |
|
Ewa
Administrator

| Posted on 02-07-2010 12:21 |
|
|
EURY z Peronówki, mój kochany zięciunio , doczekał się kolejnego potomstwa . 
To już jego 5 miot. Do tej pory było 13 Eurysiowych dzieci, a teraz DZIEWIĄTKA . w czeskiej hodowli ArQeVa . Szczęśliwą mamą jest VALKYRA z Molu Es. Gratulacje dla Tatusia i Mamusi .
Widać, że spodobała się EUREMU ta przyjemna praca . Kolejne dzieciaki w drodze, poród lada dzień. A i następne plany co do obdarowania EUREGO zaszczytem ojcostwa też już są  |
| Page top |
|
| Author |
|
wilczakrew
Administrator

| Posted on 02-07-2010 13:42 |
|
|
Gratulacje.
Niech się tatko spisuje tak dobrze jak do tej pory. 
Czambor z Vlčího dubu |
| Page top |
|
| Author |
|
XYZ
Member
| Posted on 03-07-2010 11:19 |
|
|
Ewa napisał/a:EURY z Peronówki, mój kochany zięciunio  , doczekał się kolejnego potomstwa  . 
Mi(t)rry nie mamy, złotych gadżetów nie potrzebujesz, kadzidła nie lubisz, więc kłaniamy się tylko pięknie kapeluszem, dziękując za miłe słowa oraz za niedozwoloną gdzie indziej reklamę (cudzego - sic!!!) miotu .
Historia, przynajmniej ta, zatoczyła koło: mama z Molu Es, a teraz partnerka z Molu Es. Jak tu nie zastanawiać się nad symboliką powrotu do źródeł.
Eurysio - Zięciunio z progenitury zadowolony jak 150 (chociaż potomków znowu wyszło więcej niż przewidywano) zwłaszcza, że z tej okazji wrąbał dodatkową cielęcą kość - bez cudów, normalną, nie złotą.
W dodatku nie musi martwić się o swe dobre drugie imię i późniejsze losy czeskich pociech, gdyż wie, iż w kraju, w którym większość z nich zapewne będzie żyła niewielu jest zwolenników reguły, że cel uświęca środki, a Cyryl Metody. |
| Page top |
|
| Author |
|
Ewa
Administrator

| Posted on 03-07-2010 21:16 |
|
|
XYZ napisał/a:
kłaniamy się  tylko pięknie kapeluszem, dziękując za miłe słowa oraz za niedozwoloną gdzie indziej reklamę (cudzego - sic!!!) miotu  .
Panie Mecenasie, Ty wiesz najlepiej, że z żoną można się rozwieść, ale dla teściowej zięć zawsze będzie powinowatym . Teściowe do zięciów zazwyczaj mają słabość , a że u naszych czterołapych nie ma monogamii , nie zostaje mi nic innego jak chwalić dzieci innych partnerek .
Każdy kolejny udany miot potwierdza słuszność naszego swatania Moje rewelacyjne , ale u innych urodę tez dostrzegam . Sprawdza się Tatuś i tyle .
Czekam na jakieś fotki ostatnich maleństw, a jak będę miała chwilę to pościągam ( oczywiście za zgoda Właścicieli) zdjęcia tych już niby dorosłych . Fajnie będzie popatrzeć na rodzinne podobieństwa i różnice  |
| Page top |
|
| Author |
|
Danka
Administrator

| Posted on 25-07-2010 15:21 |
|
|
Na stronie hodowli SRDCERVAĆ pojawiły się najnowsze fotki już prawie czterotygodniowych maluchów z miotu B-ARQEVA:
720x482 [JPG]
Szczeniory do wyboru, do koloru! od pięknej Blondyny poczynajc, na czarnym jak smoła diabełku Belfedorze kończąc. Zapraszam do oglądania małych B-arqevatek
http://www.srdcer... |
| Page top |
|
| Author |
|
wilczakrew
Administrator

| Posted on 25-07-2010 17:34 |
|
|
Maluchy słodkie. Niech zdrowo rosną, a Tatko będzie dumny z siebie.
Czambor z Vlčího dubu |
| Page top |
|
| Author |
|
Ewa
Administrator

| Posted on 28-07-2010 12:03 |
|
|
Urocze słodziaki leniuchy mają właściwy stosunek do świata 
B ArQeVa